Зодия Коза - Китайски хороскоп

08 Коза – Китайски хороскоп

Представителите на зодия Коза са елегантни и забавни. Леко песимистични, често не са доволни от съдбата си.

Трудно се дисциплинират, много неточни, системно закъсняват, нямат усещане за време, но въпреки това са харесвани. Често използват останалите за собствените си интереси. Притежават дарбата да убеждават и умело използва голямото си очарование, за да постигнат целите си.

Козите са сред най-артистичните в зодиака, те са големи творци. Оставят трайни следи в театъра, литературата, музиката и изобразителното изкуство.

Добре се справят с финансовата част, обичат удобството на парите. Козите предпочитат да работят в екип, а не самостоятелно. Подходящи професии за тях са медицинска сестра, лекар, социален работник, политик, художник. Искат да се харесат на всички и често стават център на внимание.Мъжът от зодия Коза е добър както в семейството така и в професията. Колеблив при връзки, но веднъж решил да е с Вас, че Ви остане верен. Страстта му е чужда, затова Вие трябва да поемате инициатива леко да го изкарате от ежедневието.

Жената Коза е добронамерена, романтична и добра домакиня. Много подходяща е за професии, които са свързани с грижи към някого. Издържа на стрес и е много силен боец.

Критични години За мъжете са 11, 60 и 70-тата от живота му. За жените – 63 и 71-та година.

Известни личности от зодия Коза са:

Бpyc Уилиc, Памела Андерсен, Мик Джагър, Мел Гибсън, Вангелис, Робърт де Ниро.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар