Зодия Кон - Китайски хороскоп

07 Кон – Китайски хороскоп

Представителите на зодия Кон са елегантни и очарователни.

Характерно за тях е свободолюбивият им характер. Харесвани и омагьосващи,  те се радват на широка популярност. Галантни, царе на комплиментите умеещи да привлекат на своя страна всеки, който поскат.

Имат гореща кръв, буен нрав и темперамент. Те са индивидуалисти и сами умеят да се справят в трудни моменти. Имат добро чувство за хумор.

Еднакво добре се справят в професиите с физически и умствен труд. Обича да пътува и да посещава нови и далечни места, където често остават за по-дълго.

Обичат разнообразието и често сменят много професии, преди да се спрат на някоя. Дори и тогава те продължават да търсят.Страстни в любовта, често заради любов зарязват всичко и посвещават ежедневието си на любимия човек.

Мъжете от зодия Кон се радват на признание и слава.

Жените родени в годината на Коня имат привлекателна външност и добри обноски.

С близките си се отнася малко по-грубо отколкото към външните.

Верни и грижовни към партньора си, но държат да останат независими.

Подходящи за брачни партньори са родените под знака на Тигъра, Козата, Петела и Кучето. Разбират се добре със Заека, Дракона, Змията, Прасето, а също и с представителите на своята зодия. По-трудно контактуват с Маймуната и Плъха.Критични години За мъжа това са – 15 и 16-тата от живота му. За жената – 5,10 и 75 година.

Известни личности от зодията Кон са:

Нийл Армстронг, Леонид Брежнев, Рей Чарлс, Шопен, Шон Конъри, Кевин Костнър, Клинт Ийстуд, Томас Алва Едисон, Харисън Форд, Джими Хендрикс, Джанет Джаксън, Никита Хрушчов, Хелмут Кол, Ленин, Ани Ленъкс, Пол Макартни, Нелсън Манделасър Исак Нютон, Луи Пастьор, Пучини, Рембранд, Франклин Д. Рузвелт, Барбра Стрейзънд, Патрик Суейзи, Джон Траволта, Майк Тайсън, Вивалди, Борис Елцин.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар