Зодия Куче - Китайски хороскоп

11 Куче – Китайски хороскоп

Представителите на зодия Куче са добри, верни и прями, имат огромно чувство за дълг.

Истински защитници на справедливостта. Готови са винаги да помогнат, те първи се притичват на помощ. Вечно неспокойни и винаги нащрек. Не обича места, на които се струпват много хора.

Има голямо чувство за хумор, оптимистично настроени, лесно се справят в трудни ситуации. Те се чувстват най-добре, когато помагат на някого или правят нещо, което е от полза за хората.

Интересите на Кучето обикновено са постоянни, не обичат да сменят в професии.

Не са материалисти и не обичат да трупат богатства. Стига им да имат сравнително добри доходи за семейството/Родените в годината на Кучето са добри ръководители, обществени деятели и възпитатели.

В любовта са повече мечтатели и идеалисти. Подхождат им представителите на зодиите Кон, Тигъра и Заека. Трудно се разбират с Дракон и Коза. Несъвместимост имат със Прасето.

Жената от зодия Куче е импулсивна и енергична. Тя е добра и не е злопаметна. Много добронамерена и често очакванията и не отговарят на действителността.

Мъжът, роден в годината на Кучето е умен, старателен и добър. Лесно усвоява чужди езици.

Известни личности от зодията Куче са:

Андре Агаси, Бриджит Бардо Дейвид Бауи,  сър Уинстън Чърчил, Бил Клинтън, Джордж Гершуин, Виктор Юго, Майкъл Джаксън, София Лорен, Мадона, Фреди Меркюри, Лайза Минели, Гари Нюман, Елвис Пресл.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар