Зодия Маймуна - Китайски хороскоп

09 Маймуна – Китайски хороскоп

Представителите на зодия Маймуна са интелигентни и многостранно развити.

Имат огромно чувство за хумор, често са душата на компанията.

Големи кариеристи. Постигат успех във всяко поприще – политика, дипломация, бизнес, търговия. Имат голям размах, ловки са във финансовите дела. Изобретателни са и лесно излизат от трудни ситуации. Те са дипломатични и винаги се измъкват от сложни ситуации.

Обичат да четат, добре образовани и в течение на събитията. Не пропускат и малките детайли. Обичат да пътуват и да разнообразяват живота си. Не обичат рутината.Родените под знака на Маймуната са независима и по природа индивидуалисти. В любовта са страстни, бързо се увличат, но и бързо губят интерес. Трудно си намират половинка и често се чувстват неудовлетворени. Вроденото им чувство за хумор ги спасява от депресии.

Те са предани партньори.

Жената от тази зодия е много обаятелна, има собствено и независимо мнение и добре се справя в работата си. С нея се съжителства лесно.

Мъжете от зодия Маймуна са енергични, успешни в работата си и умеят да ръководят. Добри и верни приятели. Обичат да спортуват и страстни в любовта.Маймуните лесно се разбират с представителите на зодиите Дракон и Плъх.

Критични години За мъжа това са 25, 37, 61 и 80-тата от живота му. За жената – 64, 73 и 85-тата година.

Известни личности от зодия Маймуна са:

Юлий Цезар, Джони Кеш, Чарлс Дикенс, Джейсън Донован, Скот Фицджералд, Пол Гоген, Едуард Кенеди, Мартина Навратилова, Папа Йоан Павел II, Род Стюарт, Елизабет Тейлър, Хари Труман, Леонардо да Винчи.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар