Зодия Прасе - Китайски хороскоп

12 Прасе – Китайски хороскоп

Представителите на зодия Прасе са внимателни, галантни и услужливи.

Известни са със своята честност. Верни приятели, можете да им се доверите напълно. Понякога са толкова услужлива, че поемат сами работата на другите. Повече обичат да дават, отколкото да вземат.

Прасето е най-синият сред силните знаци в зодиака.

Имат малко приятели, но добри и за цял живот. Подходящи за съюз са родените в годината на Заека. Трябва да избягват Змията.

В работата си са добросъвестни и трудолюбиви. Обичат поезията и литературата и постигат добри успехи в тези сфери. Винаги има висок авторитет в работата си – както сред колегите, така и сред ръководството и при желание може да направи главозамайваща кариера.

Обичат да четат и винаги са осведомени за всичко, което се случва. Имат властен характер.Жените са всеотдайни към близките си, обичат да правят подаръци и да организират малки празници. Те са добри майки и домакини. Имат спокоен и предвидим живот. Редом с това жената Прасе е съблазнителна и забележима.

Мъжете от зодия Прасе са щастливи да прекарват времето си в дома със семейството. Те са малко лениви и често страстта им е чужда. Проявяват често голяма ревност. Способни са на много дълбока любов.

Критични години за представителите на този знак са 10, 19, 50, 60 и 70-тата от живота им.

Известни личности под знака на Прасето:

Стивън Кинг, Иван Йовчев, Бойко Борисов, Луна Йорданова Йорданова (Луна), Джаред Лето, Лил Джон, Снуп Дог, Камен Донев, Драгомир Драганов, Ланс Армстронг, Ким Чен Ун, Асен Емилов Блатечки, Даниел Алвес да Силва, Даниел Кембъл.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар