Зодия Маймуна в годината на Прасето (2019)

09. Зодия Маймуна в годината на Прасето (2019)

Според Китайския хороскоп представителите на зодия Маймуна ще имат възможност да си починат от предните малко по-напрегнати години. Могат да направят своята равносметка и да започнат новите си планове.

Ще имат и достатъчно време да се занимават с любимите си занимания и хобита.

Нови възможности и хора ще спомогнат да осъществят една голяма част от замисленото и добре плануваното до сега. Ще надградят в областта, в която се занимават и ще получат заслужено признание.

В работата много от тях ще заемат нови позиции, които ще бъдат както по-добре платени, така и по-престижни. Тези, които се занимават със собствен бизнес ще имат възможността да стъпят и на международните пазари. Финансите ще бъдат стабилни. Не е време за заеми.Спортистите ще се радват на внимание и награди. Маймуните, които се занимават с творческа дейност ще се радват на много нови места и сцени за изява.

Любовта също ще даде много удовлетворение и радости. Семейните ги очаква хармония в къщи. Много от несемейните от множеството си връзки ще се насочат към по-сериозни и задълбочени връзки. Много от тях ще направят и по-решителни крачки.

Здравето на маймуните ще е добро. Може да променят и спорта, който упражняват.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар