Прасе - Китайски хороскоп 2022

12 Прасе – Китайски хороскоп 2022

Родените в годината на Прасето ще имат една година, която ще е изпълнена с много новости и предизвикателства.

Сега ще могат да тестват своята издръжливост и умения. Ще им се наложи да мобилизират всичките си качества и възможности. Резултатите скоро ще дойдат и повечето Глигани и най-вече упоритите представители на зодията, ще пожънат огромни резултати.

Тази година ще донесе много щастие и сбъднати мечти. Годината е добра за нови начинания. Не е добра, за тези които имат конфликтно поведение.

Любовта за необвързаните ще дойде с гръм и трясък и ще остане в живота им за много дълго.

Семейните Прасета ще подновят връзките си и това ще даде нов тласък на взаимоотношенията им.

Семейството винаги ще подкрепя своя Прасе. От голямо значение ще е неговият авторитет сред децата. Нови членове на семейството ще бъдат поводи за огромна радост.

Годината е добра за смяна на жилището и града.

На работното място са възможни някои непредвидени промени. Може да се наложи да преместят офиса в друг град или да разширят дейността си в друга държава.Парите ще се печелят по-лесно от предната година, но все пак това ще отнема по-голямата част от времето. Повечето Прасета ще трябва да се справят с някои проблеми с колегите си и нелоялната конкуренция. Не трябва да прибързват с изводите си, за да не сключат неизгодни сделки.

Прасетата, които се занимават с култура и преподаване, ще имат една много успяваща година. Много от тях ще получат желаните отличия.

Тези от тях, които имат

фирми в сферата на услугите, сега ще могат да разширят бизнеса си значително.

Прасетата, които работят в сферата на комуникациите, ще имат възможност да довършат започнатите проекти.

Здравето Прасетата ще е добро. Ще ги държи динамиката и грижата за себе си. Трябва да внимават тези от тях, които се занимават с екстремни дейности, не са изключени някои малки травми по невнимание.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар