Зодия Скорпион - Кулинарен хороскоп

08 Скорпион – Кулинарен хороскоп

Представителите на зодия Скорпион са склонни към напълняване и стомашни заболявания. Те трябва да обръщат повече внимание на диетата си.

Диетата на Скорпиона трябва да бъде свързана с храни, които повишават обмяната на веществата. Трябва да спазва периодично диети за изчистване на черния дроб и  да включи в менюто си копривата.



Когато консумира месо да се спре предимно на белите меса.

Скорпионът обича пикантните храни, но точно тях трябва да избягва и да внимава особено за количествата им.

Препоръчва се няколко пъти седмично да се пие чай от коприва

На масата на Скорпионите трябва да присъстват продукти, съдържащи целулоза, растителни белтъчини, ниско маслени млечните продукти.

Много полезни са зеленчуковите фрешове.

Скорпионите трябва да включат в ежедневното си меню богати на калциев сулфат храните – аспержи, карфиол, зеле, лук, репички, пащърнак, домати, смокини, сини сливи, череши и кокосови орехи.



Трябва да се хранят с богати на протеини, свежи плодове и зеленчуци и пълнозърнест хляб.

Подходящи храни за тази зодия са рибата и морските дарове, зелените салати, цвекло, брюкселско зеле, бяло зеле, артишок, леща, пшенични кълнове, горски плодове, ябълки, бадеми, орехи, цитрусови плодове, банани и ананас.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар