Зодия Стрелец - Кулинарен хороскоп

09 Стрелец – Кулинарен хороскоп

Представителите на зодия Стрелец са новатори и обичат да експериментират. но в кухнята обичат традиционните храни.Обичат да се разхождат в природата и планината. Сред любимите им храни са месото и барбекюто. Винаги ще са доволни, ако им дадете сладолед или печени ребърца.

Слабите места на организма са черния дроб, кръвоносната и нервната системи. Обичат да похапват и затова килограмите често са проблем. Затова често трябва да спазват диети и много да внимават с количествата. Трябва да замени мазните животински продукти с растителни. Не трябва да приема алкохол.

Стрелците трябва да консумират много зелена храна – магданоз, марули, босилек, мента, целина. За здрави зъби и кости за тях е особено важно да включват в менюто си мляко и сирене.

По принцип не обичат много сладко, но започнат ли да похапват им се услажда. Трябва да внимават много с количеството им. Да приемат по-малко солени храни.

Стрелците трябва да си осигурят ежедневната консумация на храни с  усвоим силиций – краставиците, аспержите, суровото зеле, копривата, подбела.

За Стрелеца е важна закуската. Тя трябва да съдържа ядките, млечните продукти, бананите, зеленчуците, нетлъсто месо.Диета, която трябва да спазват Стрелците трябва да е богата на протеини. Да съдържа печена риба или пилешко

Стрелците трябва да пият много вода. Не трябва да пушат.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни