Зодия Козирог - Кулинарен хороскоп

10 Козирог – Кулинарен хороскоп

Представителите на зодия Козирог са властни на вид, но когато ги опознаеш откриваш, че са емоционални, много добри и великодушни. Винаги са готови да помогнат.Те са големи ценители на добрата кухня и често много добри кулинари.

Често улисани в делата си, забравят да се хранят, а когато приключат наваксват. Когато стигнат до наднорменото тегло лесно възвръщат форма със спорт, сауна и очистителни диети.

Диетата на Козирозите трябва съдържа протеини. Когато избират месо, то да е агнешко. В менюто им трябва да присъстват ядки, яйца и извара, както и цвеклото. Трябва да избягват тестените храни.

Може да пият по малко алкохол – 50 гр.

Препоръчително за тях е в менюто им винаги да има храни, които са богати на калций и калциев фосфат – портокали, лимони, смокини, целина, бяло зеле, къдраво зеле, глухарче, спанак, царевица, грах, картофи, орехи, бадеми, цели зърна овес и пшеница, кафяв ориз.

Козирозите обичат разнообразната храна, което от своя страна им осигурява разнообразие от витамини и минерали.Препоръчително е по-често да излизат сред природата и да спортуват.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар