Зодия Лъв - Хороскоп за месец Юли 2022

05. Зодия Лъв – месечен хороскоп за Юли 2022

Месец Юли за Лъвовете ще е изпълнен с множество изненади от всички сфери. Някои нови емоции и събития ще ги накарат да летят.

Време е за равносметка и сега трябва да успеят да пресеят същественото и важното от маловажното, за което отделят много енергия и време.

Да не се доверяват на хора, които не познават добре. Случайни съветници може да объркат плановете им и затова особено много трябва да внимават новите договори.

Ако предприемат по-голям ремонт в жилището си, не трябва да взимат пари назаем, а да се опитат да се справят със средствата, които имат.

На семейните Лъвове добре ще им се отрази една дълга семейна почивка и особено, ако тя е в чужбина или на място, което не са посещавали до сега.Несемейните ще се радват на нови запознанства и на засиленото внимание на другия пол. Много от тях ще получават приятни и изненадващи подаръци от тях.

Тези, които работят в сферата на обществените науки, публичните услуги, изкуството и свободните професии ще могат да се възползват от изненадващо създалите се нови обстоятелства и възможности за тях.

Възможно е здравето на някои от Лъвове да се поразклати, но те бързо ще преодолеят  проблема и ще влезнат в ритъм.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар