Зодия Риби - Хороскоп за месец Декември 2023

12. Зодия Риби – месечен хороскоп за Декември 2023

Месец Декември за представителите на зодия Риби ще повече от вдъхновяващ.

Много дългоочаквани срещи ще им помогнат да подобрят настроението, което леко е помрачени от някои събития.

В работата ще има някои новости, които ще ги напрегнат. По-добре е да се замислят как да покажат собствените си умения, вместо да говорят излишно. Трябва да бъдат по-дипломатични с колегите си. Назрява лек скандал, който скоро ще бъде забравен.

Рибите трябва да се доверят на интуицията си при вземането на важни решения. Все пак може да се допитат до мнението на по-компетентни от тях, но казаното трябва да пречупят през своята призма.Семейните Риби не трябва да избързват с изводите си и да обвиняват половинките са недоказани техни действия.

Несемейните Риби ще се радват на компанията на важни за тях хора. Не трябва да избързват с изводите за близките си хора. Не трябва и да се предоверяват на хората, които са отскоро в живота им.

Нови срещи с хора, които скоро не са виждали отдавна или близки роднини ще променят някои очаквания за празниците, но в крайна сметка всичко ще е наред.

Някаква голяма сделка ще пренареди приоритетите на заетите с търговия. Здравето на Раците ще е добро, ако не прекаляват с трапезите.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар