Хороскоп за Зодия Лъв през месец Април 2021

05. Лъв – месечен хороскоп за Април 2021

Месец Април за представителите на зодия Лъв ще е изцяло в синхрон с пролетта. Очакват ги много романтични мигове и приятни емоции. Радостно настроение и еуфория им ще бъдат заразяващи и за обкръжението им.

Ще бъдат ухажвани от противоположния пол. Несемейните ще флиртуват и ще прекарват фриволно дните и нощите. Да внимават, защото така може да пропуснат нечие по-особено внимание и интерес към тях.

Семейните Лъвове ще възобновят романтичните си преживявания. Ще прекарат приятни мигове половинката си. Добре е да предприемат романтична почивка за малко по-дълго време.



В работата си също ще бъдат дейни. Ще проявяват интерес към нови дейности и ще правят нови планове. Ще бъдат забелязани и от началниците.

Някои ще получат нови предложения – някои за повишаване на квалификацията, други – да заемат ръководни длъжности.  Да внимават с конкуренцията си. Повече диалогичност може да ги избави от задаващи се конфликти.

Финансите ще бъдат стабилни. Някои Лъвове ще получат някои неочаквани приходи. Нека да не бързат да ги харчат за излишни неща, защото скоро ще им потрябват за неотложни разходи.

Здравето им ще зависи от това, дали успяват да спазват диета и дали му обръщат внимание. Повече физически упражнения ще помогнат при някои проблеми.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар