Хороскоп за Зодия Близнаци през месец Май 2018

03. Близнаци – месечен хороскоп за Май 2018

Месец Май за Близнаците ще изпълнен с много динамика и тичане по задачи.

Очакват ги и множество щастливи и позитивни моменти. Ще се радват на огромен успех сред представителите на другия пол и в любовта.

Добре е да насочат вниманието си към своите близки, семейство. Ще имат идеалната възможност да изгладят някои разногласия и да сплотят семейството си.В работата също ги очакват множество благоприятни моменти, като преместване на по-доброто място за тях. Добре е инициативата затова да произлезе от тях. Много от Близнаците ще сменят професията си или ще започнат свой бизнес. Вероятно много от тях ще бъдат повишени в службата и заплата. Месецът е добър за обучение по чужд език. Запознанства с нови хора, които ще им помогнат да доразвият идеите си в работата. По Новолуние (15 май) е добре да отложат всичко важно за друг ден.

Като цяло през месец май Близнаците трябва да бъдат обърнати към промени, които ще направят живота им по-добър. Не трябва да си губят времето с излишни други занимания. Така и повишаването на доходите в семейството ще бъде факт. Не е желателно да дават пари на заем, а също и да взимат кредит.

През месец май Близнаците трябва да бъдат внимателни на пътя и да не пътуват на дълги разстояния като шофират собствения си автомобил. Възможни са аварии, травми и големи глоби.Трябва да обърнат повече внимание и на външния си вид, ако е необходимо да започнат диета. От много работа и ангажименти ще се почувстват уморени и леко депресирани. Трябва да общуват с повече позитивни и ведри хора.

Ще възникнат ангажименти свързани с деца, дали новородено или други нови обстоятелства около сегашните, пр. бал, тържество, олимпиада…

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар