Хороскоп за Зодия Риби през месец Май 2018

12. Риби – месечен хороскоп за Май 2018

Месец Май Рибите ще мислят повече за почивка.

Ще се опитат да се насладят на хубавото време и ще похарчат за това повечко пари. Ще се насладят на традиционния за тях пролетен шопинг. А в края на месеца ще се опитат да възстановят финансовото си състояние, като се впуснат в много работа.

Месец май за Рибите ще е изпъстрен с много събития и любовни срещи. Очакват ги много романтични моменти. Някои ще срещнат дългоочакваната си половинка. Да внимават семейните, защото ще бъдат изкушени от много ухажори от отсрещната страна. Някои от Рибите ще се сдобият с наследник.Добре е Рибите сериозно да се заемат с жилищните си проблеми. Ако живеят заедно с родителите си, то сега е времето да се отделят.

Кариерата за много от Рибите ще тръгне към възход. Някои от тях ще имат предложение за работа в съседен град на по-висока позиция и заплата. Тези Риби, които имат собствен бизнес ще имат възможност да го разширят. Да внимават повече с предложенията за съдружие, защото много от тях ще имат користни цели.

Здравето ще им бъде под въпрос, ако не съумеят да намерят баланса между работата и почивката. Добре ще им се отрази да отскачат често до някое местенце с чист въздух. Тези, които обичат да рисуват да се заемат с него и да поотпуснат нервната си система.

Рибите трябва задължително да се заемат с някое странично хоби. Да се погрижат и за килограмите си, да спазват диета и да спортуват.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар