Хороскоп за Зодия Лъв през месец Май 2018

05. Лъв – месечен хороскоп за Май 2018

Месец Май за Лъва ще е динамичен и изпълнен с много случки и събития, които ще тестват неговата издръжливост и способност сам да се справя с тях.

Всичко това ще е един урок за представителите на зодия Лъв. След тези събития Лъвовете ще станат само по-силни и ще докажат, че могат да запазват самообладание и да решават проблемите с типичната за тях интуитивност и смелост.

През месец май, Лъвовете ще имат и много любовни авантюри и връзки. Ще бъдат ухажвани и желани. Но трябва да отсеят само искрените, защото няма да им липсват и користни ухажори.Възможни са и екскурзии и пътувания по работа. Трябва да внимават с харчовете и контактите си. С присъщото им чувството за хумор, Лъвовете ще бъдат много добре приети и желани и така ще си прокарват път за плановете си.

През май, Лъвовете имат възможност да достигнат големи висоти в кариерата, ако продължат да бъдат усърдни и активни.

Да внимават със здравето си, да отидат на профилактичен преглед. Лъвовете трябва по-често да излизат сред позитивни и забавни хора. Трябва да внимават с храната и да почиват повече. Да не загърбват на вид простичките неща от грижите за здравето – витаминозна и разнообразна храна, лека диета и повече време да прекарват в почивка сред природата.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар