Хороскоп за Зодия Скорпион през месец Май 2018

08. Скорпион – месечен хороскоп за Май 2018

Месец Май за Скорпиона ще е динамичен и изпълнени с множество любовни трепети.

С настъпването на пролетта Скорпионите ще почувстват нов прилив на енергия. Но трябва да не влизат в сериозни авантюри. Да не занемаряват здравето си.

Семейните трябва да отделят повече внимание на семейството си. Месецът е добър за семейни екскурзии и почивки. Сега е моментът да изгладят някои от съществуващите разногласия. Месецът е подходящ  да изненадат децата си с някое дълго желано пътуване.Очакват ги срещи със стари познати, някои от които ще им напомнят и за стари и изминали отдавна моменти и ще отворят стари рани. Да не се задълбават в миналото, за да не загубят настоящето. Трябва да се доверяват повече на интуицията си и да не допускат да им повлияват хора с некористни цели.

Несемейните ги очакват нови срещи по време на командировка и някои ще намерят половинката си. Възможно е да се стигне и до по-сериозно обвързване. Ще се радват и на наследници.

Някои Скорпиони ще получат предложение за друга по-доходна работа. Добре е да се замислят и да поставят всички проблеми на масата, да се съобразят и със семейството си, особено ако става въпрос за друг град.Очаква ги много работа и натоварване, но въпреки това те ще намират време за излизане и приятни компании.

Скорпионите ще имат сравнително добро здраве и през този месец. Възможни са някои инфекции на дихателните пътища, но те ще преминат бързо. Да внимават с преяждането и да се опитат да се хранят здравословно.

Някои представители на тази зодия ще сменят жилището си, а други ще се впуснат да ремонтират сериозно сегашното.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар