Хороскоп за Зодия Стрелец през месец Май 2018

09. Стрелец – месечен хороскоп за Май 2018

Месец Май за Стрелеца ще бъде едно прекрасно време за осъществяване на някои дългоочаквани планове.

Много Стрелци ще трябва да направя генерални промени в живота си, но ако не се решат на тях, ще се впуснат в много работа.Семейните ще се опитат да изгладят съществуващи проблеми. А несемейните ще се срещат с много нови хора, ще прекарват добре и ще се забавляват. Трудно може да се срещне Стрелец без ухажори. Да се опитат да се възползват от благоприятното стечение на обстоятелствата и да задържат по-задълго някои новосъздадени връзки с влиятелни и важни за тях личности.

Тези, които се занимават с творческа работа, ще се радват на признанието на околните. Стрелците са хора с голям потенциал и през този месец те ще тръгнат да реализират своите многобройни идеи и таланти. Очакват ги и много нови доходи.

Стрелците обичат да пътуват и сега е удобно време да комбинират пътуване с полезна дейност.

Многото емоции и динамика може да се окажат в повече и затова Стрелците трябва да внимават с диетата и да си осигуряват повече почивка. Добре е да спортуват и да плуват за релакс. Нека да прекарват повече време сред природата и сред любимите си хора и занимания.На тези Стрелци, на които им предстои да прекарат по-дълго време зад граница ще им се наложи да разрешат и някои имотни спорове и да стигат до сделка. Да внимават с новите договори и партньорства.

Стрелците ще трябва да обърнат повече внимание на себе си и да не се се ангажират много със странични дейности.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар