Хороскоп за Зодия Водолей през месец Декември 2019

11. Водолей – месечен хороскоп за Декември 2019

Представителите на зодия Водолей през месец Декември ще трябва да бъдат по сдържани и ще трябва да положат повече усилия в общуването си в работата и семейството.

Ще им се наложи да сдържат емоциите си, защото противното може да нажежи изнервената обстановка.

Семейните Водолеи ще трябва да направят повече компромиси в името на спокойствието и мира в къщи. Трябва да се отнасят толерантно с половинките си. Месецът е подходящ за плануване на семейна почивка, която ще спомогне да си върнат хармонията в семейството.

Някои от несемейните представители на зодията ще останат разочаровани от отношението на половинките си. Тези, които нямат сериозна връзка, да внимават с гуляите и компаниите.

В работа се очакват известни размествания, някои от тях ще имат нови шефове, а други ще сменят изцяло офисите. Да се пазят от измами и некоректни колеги.

Възможни са нови бизнес запознанства и сключване на нови дългосрочни договори. Да не предприемат рисковани ходове и прибързани решения.

При добро плануване на дейностите и ситуацията са възможни нови значително по-високи доходи. Водолеите ще е добре да обърнат повече внимание на профилактиката и превенцията. Да отделят повече време за отдих.

На някои от тях ще им се наложи да минат на по-стриктна диета.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар