Хороскоп за Зодия Стрелец през месец Декември 2019

09. Стрелец – месечен хороскоп за Декември 2019

Месец Декември за Стрелците ще е бъде изпълнен с много динамика и нови емоции. Някои от тях ще бъдат ангажирани с приготовления на големи празници и събития.

Да се пазят от мними доброжелатели, които ще се опитат да се намесят в личният им живот. Сега е моментът, в който ще намерят отговорите на отдавна задавани въпроси.

Семейните Стрелци ще се радват на приятни моменти и празници в семейството. Несемейните представители за зодията ще плануват празниците с големи компании. Необвързаните могат да срещнат човек, който за дълго ще се задържи в живота им.Някои от Стрелците ще предприемат някои наложителни ремонти и това ще отнеме много от времето, което са планували за почивка. В работата ще се радват на признание и някои от тях ще получат повишение. Желателно е добре да обмислят новите предложения, които ще са свързани със смяна на офиса.

Стрелците които се занимават със спорт, ще спечелят нови награди и ще се класират за следващи кръгове. Занимаващите се със творчество ще имат възможност да покажат направеното от тях на повече хора.

Здравето на Стрелците ще бъде задоволително, но хронично болните ще трябва да обърнат повече внимание на диетата си предписана от лекарите. Възможни са леки неразположения, но те бързо ще отшумят.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар