Хороскоп за Зодия Лъв през месец Февруари 2019

05. Лъв – месечен хороскоп за Февруари 2019

През месец февруари Лъвовете ще е време за равносметка. През този месец Лъвовете ще имат нужното време за почивка, в което ще могат да отделят повече време за себе си, семейството и близките си.

Трябва да се възползват от това и да съберат повече сили за следващия месец, когато ще започват да осъществяват плановете, които сега ще направят.

Лъвовете ще бъдат обградени с много внимание от околните и често ще бъдат в центъра на обсъжданията. Да внимават за интриги. Не е време за големи натоварвания.Да не избързват да дават заеми и да финансират непроверени проекти. Близки хора ще ги потърсят за съвет и помощ.

Семейните Лъвове ще могат да си направят малка почивка заедно с децата. Несемейните ще намерят сродна душа по време на почивка.

В работата нещата също ще са спокойни. Някои Лъвове ще получат ново предложение за работа, което трябва да обмислят добре. Каквото и решение да вземат, животът им може коренно да се промени.

Представителите на тази зодия, които се занимават с социални дейности ще имат признание за цялата работа до сега. Някои от тях ще бъдат предложени за по-високи постове. Трябва да внимават за здравето си, като си осигурят почивка и време за спорт.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар