Хороскоп за Зодия Риби през месец Май 2019

12. Риби – месечен хороскоп за Май 2019

Месец Май за представителите на зодия Риби ще е зареден с енергия. Ще искат всички да им се възхищават и ще полагат много усиля за това.

Семейните нека да се въздържат от флиртове, че лесно може да развалят всичко, което са градили с половинката си до сега. Децата също ще искат своето внимание и за някое от тях вероятно ще предстои важен избор.

Несемейните Риби ще плуват в свои води и ще се радват внимание и на постигнатото уважение. Малка командировка ще забави някои техни планове, но това може да е за добро. Не трябва да се ядосват за неща, които не зависят изцяло от тях.В работата си ще се справят добре. Ще влагат много старание и усилие и това по-късно ще бъде възнаградено. Да не избързват с някои и води за действия на колеги.

Финансите им ще бъдат задоволителни. Добре е да помислят за заемите си. Все още не е моментът да се отпускат. В някой от следващите месеци ще се радват на забавени приходи от до сегашната си работа.

Здравето им ще бъде добро. Ще се появят някои проблеми в храносмилателната им система, но с промяна на храната ще отшумят. Движението, което обичат, ще им помогне да се чувстват добре.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар