Хороскоп за Зодия Телец през месец Май 2019

02. Телец – месечен хороскоп за Май 2019

Месец Май за представителите на зодия Телец ще е свързан със организаторски дейности и повече време със семействата им. Много от тях ще пътуват далече и там ще се запознаят с много нови хора.

Месецът ще е изпълнен с много настроение и приятни моменти. Оптимизмът им ще е заразителен и за близките им.

Семейните представители на знака ще решат отлагани проблеми. Кратка почивка ще освежи отношенията им с половинката. Децата също ще искат своето време с тях.Несемейните ще се радват на вниманието на отсрещния пол. Нека да не избързват и добре да преценяват ситуациите.

В работата много от Телците ще предприемат действия по повишаване на квалификацията си. По малко ще се изкачат по стълбицата на ръководните постове. Старанието им и труда им ще бъдат възнаградени.

Тези, които се занимават с частен бизнес да внимават с новите проекти. Нека да не избързват с новостите. А добре да преценят всяка ситуация. Не трябва да рискуват необмислено и да дават пари , които не са подплатени със сериозни ангажименти и договори.

Здравето им ще е стабилно. Спортът ще поддържа духа и тялото им в перфектна форма. Все пак не трябва да прекаляват. Всичко трябва да е умерено и премерено. Повече време сред природата ще им подейства освежаващо.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар