Зодия Везни - Годишен хороскоп 2018

07. Везни – Годишен хороскоп 2018

За зодия Везни 2018 година ще бъде успешна и продуктивна. Ще се радват големи резултати от всичко, с което са се занимавали до сега. Ще се чувстват по-уверени и сигурни, ще имат по-голямо самочувствие.

Финансово успешна година, нови източници а доходи и повече стабилност. До средата на годината може да сключат успешни имотни сделки. Да внимават септември и октомври с конкуренцията си. Възможно е да имат нов офис.2018 година като цяло е обърната към семейството. Много от самотните Везни имат възможност да създадат здрави и стабилни връзки и дори да сключат брак. Много от тях ще имат деца. За семейните Везни се очаква една много сплотяваща вкъщи година, изпълнена с много разбирателство. Там където е  имало недоразумения, сега лесно ще бъдат изгладени и решени.

Възможна е и житейска раздяла с по-възрастен родственик или роднина по бащина линия.

Везните не трябва да бъдат прекалено критични и да си позволяват да съдят или обиждат останалите, особено семейството си.

Здравето на Везните и през тази година ще е добро. Необходимо е редовно да се освобождават от напрежението като спортуват и прекарват повече време сред природата. Трябва да продължат да се хранят здравословно и да се въздържат от прекомерната употреба на алкохол и тежка храна.

През 2018 година Везните първо да помислят, а след това да действат. Ако преследват кариерата и парите, може да загубят много.

Годината ще е изпъстрена с очаквани и неочаквани върхове и спадове.Хороскопът за Везни за 2018 година предсказва стабилен доход, който да им помогне да укрепят отношенията с избраника. Семейните Везни не трябва да флиртуват, защото това ще се отрази негативно на отношенията им с постоянната партньорка.
Желателно е Везните да прекарват повече време у дома, със семейството и децата.

Хороскопът за 2018 година препоръчва на Везните наистина да си купят къща, ако това стои в плановете им отдавна.

2018 година Везните е добра за тези които се занимават със собствен бизнес или за разкриването на такъв.

 

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар