Зодия Козирог - Годишен хороскоп 2018

10. Козирог – Годишен хороскоп 2018

За представителите на зодия Козирог 2018-а година ще бъде година на големи постижения, които ще са свързани с много работа и отговорности.

Ще реализират започнатото преди време и ще се радват на плодовете на усилия, които сте положили през изминалите години. Ще постигнат желаните резултати и ще носят морално и финансово удовлетворение.

Пречките, които може да се появят няма да ги уплашат и накарат да се откажат. Опитът им е показал, че усилията които полагат и трудът им никога не отиват на празно.Годината е най-благоприятната за постигане на финансови резултати и за реализиране на дългогодишни професионални амбиции. Възможни са нови източници на доходи. Очакват ги много изгодни сделки и договори.

През 2018 година работата ще е на фокуса на заниманията на Козирозите. Но семейните ще бъдете все така отговорни към близките си. Но все пак ще трябва да направят избор и ако искат да са успешни в делата си леко да загърбят семейството си.

Несемейните може да сключат брак, но трябва да избягват да го правят есента.

През 2018 г. Венера ще се погрижи за  здравето на Козирозите и няма да имат сериозни проблеми. В здравословно отношение не ги чакат промени, ако въпреки многото ангажименти продължат да се грижат за него. Трябва да продължат да се хранят здравословно, да спортуват и така да потушават напрежението.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар