Зодия Стрелец - Годишен хороскоп 2018

09. Стрелец – Годишен хороскоп 2018

Представителите на зодия Стрелец през 2018 година ще се радват на по-добра година в сравнение с предните две.

Препятствията, които са имали до сега изведнъж ще изчезнат. Това което постигнат ще зависи от тях самите, а не от външни фактори. Каквито и изпитания да са имали през последните години, те са ги направили по-силни и сега е време да се порадват на постигнатото с много труд.През 2018 г. ще се радват на финансова стабилност, но това не трябва да ги отпуска. Трябва да продължат да се трудят и да осъществяват проектите си, дори да се заемат с нови. Възможно е през есента да спечелят пари от творчество. Големи успехи очакват всички, които се занимават с литература, художествени занаяти и кулинария.

Последните месеци от годината са особено важни за Стрелците. Това е времето, в което могат да започнат нещо ново. В кая на годината ги очакват много хубави и незабравими моменти.

Стрелците ще се справят бързо с конкурентите и те бързо ще разберат, че от Стрелците само могат да взимат пример.

Кариерата им, както и всичко друго през годината ще зависи само и единствено от тях.

Другите фактори ще са пренебрежимо малки спрямо тяхното влияние.

За Стрелците годината ще е особено успешна в бизнеса им. Очакват се големи успехи, които ще бъдат забелязани от другите и ще се чудят какво се случва. Стрелците не трябва да се отпускат да харчат много, трябва да продължат пестеливо да разпределят доходите си.

Юпитер ще навлезе през октомври в знака на Стрелец  и ще остане там в продължение на 1 година. Това означава, че Стрелците ги очакват много нови възможности. Очертават се много нови пътувания и подкрепа от близки и приятели. Юпитер ще им донесе много късмет.Несемейните Стрелци ще изживеят истинска романтична пролет, ще изпитат много любов и ще летят окрилени от любовни емоции. Ще имат много ухажори, дори в лицето на тези които до сега не са проявявали интерес към тях.

Очакват ги съдбоносни срещи, а за някои и да открият половинката в живота. Възможно е да си имат и детенце.

Семейните Стрелци ги очаква повече спокойствие. Ще се задълбочат връзката с партньора. Възможна е голяма и незабравима семейна екскурзия. Ще задълбочите връзката с партньора

През 2018 година Стрелците ще се радват на по-добро здраве, ще имат повече сила и енергия. По отношение на здравето, Стрелците трябва да се доверяват само на опитни специалисти, а не да се занимават със самолечение. Тези, които пият алкохол, трябва драстично да го намалят.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар