Пожелания за Великден

Пожелания за Великден

С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има мир и любов в сърцата ни!


Христос Воскресе нека кажем и наздравица да вдигнем с пълни чаши, че е светъл празник днес. Много задраве да си пожелаем и по – добри един към друг да бъдем и така да възкресим образа на Божия син!


В този свят ден наречен Великден, нека на маса се съберем и Воскресение Христово да почетем. Да бъдем живи,здрави и щастливи!


Честито Воскресение Христово! Пожелавам ти всички делници да се превърнат в празници, безкрайни емоции и безоблачни дни!

Честито Воскресение Христово! Нека светлината на неговото Воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!


На този ден светъл празник да се чукнем за здраве с шарени яйца,да запалим свещта на милосърдието и нека всеки въплъти в себе си образа на Христос. Честит Великден!


Честит Великден! Нека здравето и доброто настроение не те напускат цяла година! Велики дела да извършиш, велики мисли да имаш, велик да си и ти! Честито Воскресение Христово!


Христос Воскресе! Много здраве и щастие за семейството и децата, и успех в борбата с яйцата.


Нека този Великден ти донесе надежда и вяра в любовта. Днес, сега и завинаги. Честит Великден!


Честит Великден! Нека здравето да не ви напуска и във вас корени да пуска,щастието да ви спохожда всеки ден,нека е весел за вас този празничен ден!

Нека пламъкът от хилядите свещи запалени във Великденската нощ, да освети и стопли душите и сърцата ни. Нека пламъкът на любовта ни изпълва с надежда и добрина. Христос Воскресе!


Честит Великден! Румени, червени, като яйцата украсени с любов озарени, с щастие и радост надарени. Здраве, щастие, късмет да те спохождат занапред!


Когато казваме нашите пожелания за Великден ние носим добротата на надеждата в себе си. Това е празник не само на възкресението на Христос, но и символ на нашата вяра в по-добрите времена, на нашата надежда в любовта към ближния и желанието ни доброто да се разпростре над света!


Честит Великден! Пожелавам ти незабравими моменти! Безкрайно щастие и много верни приятели. Богата трапеза и люта ракия! Христос Воскресе!

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар