Пожелания за Коледа

Пожелания за Коледа

Нека тези коледни празници положат началото на една година, в която здравето, щастието и успеха са Ваши постоянни спътници, а радостта от тях – необозрима.


Ний сме млади коледари, много здраве ти желаем и успехи, и долари къща пълна с коприна, във градина-лимузина, във леглото готина мадама, да те чака без пижама!


Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

Сняг на облаци се дига, дядо Коледа пристига в златна хубава шейна чак от Стара планина, иска да ви пожелае той: здраве, щастие и любов!


В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен. Весела Коледа!


В тази Коледна нощ, изпълнена с много топлина и приятни емоции ти пожелавам: любов, за да изпълва сърцето, приятели, за да има на кой да се довериш, здраве, за да можеш да бъдеш истински щастлив!

Коледа е тук, а с нея и надеждите за по-добър свят, повече усмивки, сбъднати мечти, мъдрост и смирение, които да направят живота ни прекрасен! Весела Коледа!


Весела Коледа! Пожелавам ти коледен подарък, който да му се радваш не само на Коледа, а и всеки друг ден след това!


Желая ти хиляди подаръци да получиш на Коледа под формата на целувки и добри пожелания. Весела Коледа!

Коледа е повод да простим на хората, които обичаме и да дадем път на тези, които се борят, но още нямат опит да стигнат до върха висок. Весела Коледа!


Весела Коледа! Пожелавам ти цветна Коледа с много светлини, гирлянди, усмивки, любими хора и всичко, което може да направи вечерта ти прекрасна.


Най-големият подарък за Коледа може да се вмести в най-малката кутия. Пожелавам ти точно такъв подарък и нека само положителни емоции да ти носи! Весела Коледа!


Пожелавам ти да имаш много сили на Коледа, за да простиш на ближните си за всяка тяхна грешка и така, като ти е по-леко на душата да можеш да летиш към върхове високи! Весела Коледа!

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар