Пожелания за Кръщене

Пожелания за Кръщене

На този ден на Кръщението искаме да ти пожелаем дъще да поемеш своя път в живота и никога да не се губиш. Обичаме те с цялото си сърце!


Нека в този ден на Кръщение Бог да благослови детето Ви и ангели да бдят над него в живота му прекрасен!


Една годинка аз направих, на крачета се изправих и днес Ви каня от сърце на моето Кръщене.

Бъдете дар за мен в деня ми Кръстен, предпазвайте ме от злини и рани. Да кръстите душата ми невръстна с любов и радост днес Ви каня. Вашите ръце да са крепост, които да обгръщат моята душа. С думи да ми вдъхнете смелост за моя дълъг път към света.


Дете, целунато от съдбата най-искрено ти пожелавам: християнин мил да бъдеш, доброто да почиташ, любовта да те закриля, мъдрост сила да ти дава, да прощаваш и почиташ!


Нека днешното Кръщене на Вашето дете постави началото на един дълъг и изпълнен с вяра живот! Честито Християнче!

Нека Кръщението на Вашето бебе да сложи началото на един живот, изпълнен само с благословии. С най-добри пожелания!


Честито Кръщене, с желания за здраве, щастие и страхотни детски спомени! Нека да е хубавица, жизнерадостна умница, цял живот да е щастлива, грижи да не ви създава, само радост да дарява и момците да пленява!


Нека Кръщенето е само началото на многото божии благословии в живота му. Бъди благословен с много щастие и здраве. Честито Кръщене!


Мило семейство, приемете моите най-искрени пожелания по случай кръщенето на Вашето детенце. Нека то да бъде Вашата гордост, упование и надежда за всичко най-свято!

Ще порасне Вашето малко отроче, но където и да пристъпи с краче, накъдето и да погледне и с каквото и да се захване – желаем искрено да му потръгне.И нека сам Бог в живота му помогне.


Всяко момче се превръща в ангел, когато в Кръщение до Бог се докосне! Нека любов и мъдрост те прегърнат, в дългия ти житейски път на щастие!


Сега си още малък, но след Кръщението ще бъдеш благословен, смирен и пречистен за големи подвизи. Нека още утре да си малкия голям герой на мама и тати, да бъдат горди с теб и да ги даряваш с любов всеки ден!


Пожелавам ти малко момче мъжката сила в теб да я използваш за добро и с мъдростта на истински рицар!


Нека в този ден на Кръщение, станеш истински войн,
който с любов и надежда, доброто винаги да защитава!

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар