Пожелания за Нова година

Пожелания за Нова година

Мирна и щастлива Нова година! Нека новата година да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата!


Усмивката е това, което ни кара да продължаваме винаги напред и още по-нагоре! Никога не я губи и бъди върха с нея! Весели празници!


Когато снежинките бели падат, припкат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, то чуй, че някой ти праща вечен привет в нощта- бъди най- щастлив в любовта! В светлата вечер на новата година в радост и светли мечти, желая ти здраве мило и сбъдване на твоите мечти!

Маслинка, лед, мартини – наздраве за новата година. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия.


Когато най-хубавите празници потропат на твоята врата, посрещни ги с вяра и красива усмивка, а тяхната отплата ще е здраве, щастие и много късмет през цялата година! Посрещнете я с радост, живейте я в щастие, изпратете я със здраве!


В тази нощ озарена от щастие, в тази нощ ние пак се прераждаме! Тази нощ ни възвръща надеждите в благодатното радостно бъдеще! Нека чашите празнични – пълни са, и сърцата на всички ни – слети са, а ноща да бележи Нова година!

Честита Нова година! Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост! Нека тези светли празници положат началото на една година, в която здравето, щастието и успеха са Ваши постоянни спътници, а радостта от тях – невъобразима!


Честита Нова година! Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем.


Честита Нова година!
Посрещни я с радост,
изживей я с любов,
изпрати я с успехи!

Когато старата година си отива,
а Новата в дванайсет се роди,
желая ти от все сърце да си щастлива
и нека в тази нощ красива
се сбъднат всички твои хубави мечти!


В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не те отмине
с щастие и обич те дари!


Сурва, сурва весела година, до година до амина.
Здраве, щастие и рози,
виното в двойни дози,
бесен секс във всички пози,
пожелаваме на вас!

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар