Пожелания за Раждане

Пожелания за Раждане

Малко бебче, добре дошло при нас! Твоето появяване току що добави една ярка звезда в живота на всички ни!


Толкова се радваме за Вас! Това със сигурност ще бъде едно много обичано и щастливо бебе, а Вие – горди и радостни родители!


Пожелаваме на Вас и вашето бебе много години, пълни със здраве, безгрижни игри, радост и щастие!

Радваме се да приветстваме сладката усмивка на новия човек, да погалим ръцете му и да му пожелаем безоблачно детство, дълъг и щастлив живот!


Страхотно е да поздравим щастливите родители за великолепното бебе, което се е появило на този свят – тяхната най-голяма скъпоценност! Бъдете благословени!


Нека вашата красива дъщеря изпълни сърцата Ви с много усмивки и изобилие от радост!

Нека вашият малък ангел да намери щастие и красота в най-простите удоволствия и да расте всеки ден в слънчева светлина и любов!


Нека родителите на това сладко момиче да получат най-топлите ми пожелания – тя е толкова възхитителен подарък. Пожелавам ѝ да живее щастливо и пълноценно, да бъде окрилена и закриляна!


Сега, след като сте благословени с много радост, ставайки мама и тате, ви желая блажено пътешествие в света на родителството.


Надявам се този ден рожден да бъде запомнящ се за родителите и за всички, които очакват с нетърпение малкият принц да расте здрав и весел! Забележителното бъдеще е за него!

Малките звезди мигват само за теб, скъпи малък принце, защото знаят, че и ти си звезда! Добре дошъл при нас!


Наздраве за гордите нови родители! Нека появата на вашето дете да бъде знак за вечна любов и радост!


Най-доброто за Вас да предстои! Нека тази малка слънчева светлина донесе вечно щастие и блясък в живота на семейството Ви!

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар