Пожелания за Цветница

Пожелания за Цветница

Това не е името, което прави някой уникален, но човекът, който прави името уникално! Честита Цветница!


Ти си единственият с такова благородно, чудно, щастливо име, когото аз познавам и ти желая да го носиш със здраве и чест. Най-добри пожелания и весел празник!


Аз обожавам гласа ти, очите ти, мислите ти, но най-много обичам да произнасям твоето вълшебно нежно име на цвете! Честит имен ден!

Честит имен ден, красиво цвете! Нека всички ти се възхищават и те пазят, и обичат! Грижи се за себе си и носи гордо името си!


Честита Цветница! Роден си с име, което носи радост и свежест в живота! Запази ги завинаги! Весел празник!


Твоят имен ден ми дава шанс да ти напомня колко си безценна за мен! Ще бъдеш специална до края! Името ти ме преследва като сладко ухание и е вечно с мен! Цветница е празник на надеждата, на любовта и цветята! Пожелавам ти да си все така цветна и влюбена в живота! Честита Цветница!

Днес е твой скъп ден за забавление, ден за мили пожелания. Забавлявай се и произнасяй с радост името си! И нека всички го изричат с добро и с любов към теб!


Вятърът в гората, росата в тревата, слънцето в небето, розата в сърцето, всички те ти казват: „Празнувай днес цветното си име и бъди щастлива“!


Когато се събудих сутринта, разбрах, че има нещо специално. Слънцето светеше с особен блясък, птичките бяха по-всели. Трябваха ми няколко секунди, за да разбера, че твоето име още по-силно пулсира във вените ми! Честит имен ден!

Букет от най-сърдечни цветни пожелания приеми от мен. Нека в сърцето ти да има светлина, мислите ти да са нацъфтели красиви градини, домът ти да е пълен с детелини, а благоуханните аромати на мечтите ти да бъдат винаги с теб! Честита Цветница!


Честит Имен ден на всички носещи имена на цветя, тревички, храсти и дръвчета! Бъдете винаги свеж, защото природата без вас не може! Вие правите светът весел и красив! Честита Цветница!


Честит имен ден! Нека слънцето да огрява твоите мечти, поливай ги с любов и действия и те ще пораснат, за да се сбъднат!


Ние не можем без цветята, те правят животът ни весел, пъстър, чист, красив. Така и аз не мога без теб, цвете мое! Честита Цветница!

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар