Какво е значението на буквите в името?

Какво е значението на буквите в името?

Името Ви го малко или голяма степен оказва влияние върху характера и живота Ви. Всяка буква от името Ви носи своя специфична символика и сила. Тук може да разшифровате загадката на вашето име.

А символ за нещо ново, начало, обновяване, възраждане. Внушава бодрост, придава му сили за борба с трудностите. Този звук лесно се произнася.

Б – означава постоянство, рационалност, стремеж към материално благополучие, романтизъм. Хората с тази буква в името са склонни към пресметливост, неспирен стремеж към духовно общуване. Буквата Б не предизвиква негативизъм.

В – постоянство, системност. Говори за добра комуникативност и умение да се живее в добра хармония с природата и хората, но и за известна ленивост. Хората, чието име започва с тази буква са надарени с голяма духовност и стремеж към възвишени чувства.

Г – добросъвестност, влечение към сакралното. Стремеж към знания, практичност, умение за правилна оценка и бърза реакция. Също така хората с буквата Г в името си са обидчиви, чувствителни и с ранима душевност.Д – дружелюбност, приветливост, общителност. Показва склонност към размисъл, дълбоко обмисляне на нещата, готовност да помагат. Също показва и наличието на голям инат, горделивост и независимост. Често следствие от това грешат и трудната преценка собствените си сили и възможности.

Е – интуитивност, умение за мобилизиране силите си. Символ на необходимостта от самоизява, обмяна на идеи, дипломатически способности, проницателност, склност към дърдорене. Буквата предполага възможност за нервни сривове, породени от сложните взаимоотношения с близките хора. Хората с тази буква са лесно адаптивни, имат повишена сексуалност, но често я подтискат.

Ж – неувереност в себе си, тайнственост. Символизира импулсивност, избухване. Като двойнствена буква дава стремеж към значителност, преувеличено внимание към себе си, дребнавост, подтискане на другите. Когато е в началото на името, говори за отсъствие на търпимост, за хипер активност, понякога дори наглост. Желание да се отличат със своя напор и страст, но в крайна сметка обикновено се провалят. Трудно им е да удържат това до което са достигнали, но с всички сили ще се държат за него. Тези хора могат бързо да изразходват своя потенциал и за неголям промеждутък от време изживяват страшно много.

З – склонност към съмнения, развита интуиция, стремеж към материалната сигурност. Показва стремеж за изолация и самота, силна интуиция, развито въображение, болезнена чувствителност. Символ на преданост, доброжелателност, религиозност.

И – духовност, миролюбивост. Показва изтънченост, романтичност, сантименталност. Известната отчужденост и неувереност, която се крие в тази буква, пречи на лесното вземане на решения и забавя реакциите. Придава на характера дипломатичност като защитна реакция на грубостта и натиска.Й – непостоянство, вглъбеност. Символ на неконтактност, отчужденост, затвореност, непълнота. Носи усещане за отхвърленост, сломеност, непълноценност. Хората имащи тази буква в името си знаят своите комплекси и опитвайки да се концентрират върху тях стигат до умопомрачение и разделяне на личността. Талантливи са, но изпитват недоверие към своите способности. Нуждаят се от подкрепата на хора, особено от страна на близките. Те са в състояние да пропуснат главното и да се захванат за дреболия, на която придават особено значение. Това често води до инфантилност и трудно преодолими привички.

Кизлишна раздразнителност, проницателност. Показва издръжливост, проницателност, потайност към личния живот, както и стремеж към власт. Прекомерното високомерие на хората, които имат тази буква в името си им пречи да осъществяват набелязаните цели и планове. Поради душевни терзания много от тях се отдават на религията.

Л – артистичност, логика. Тези които имат тази буква в името си са с богато въображение и фантазия, притежават завидни литературни способности. При тях стремежът към материално благополучие подтиква към действие. Тази буква говори за силно развити роднински чувства.

М – трудолюбие, педантичност, грижовност, готовност за помощ, стеснителност и мекота. Най-големият порок на хората с тази буква в името алчността. Само ако я подтиснат ще могат да реализира богатия си духовен потенциал.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар