Какъв е цветът на Вашата аура?

Какъв е цветът на Вашата аура?

Цветът на аурата на името показва индивидуалните качества и способности на хората с това име. Дава отговори на някои въпроси, които иначе трудно се обясняват както за действията, така и за ситуациите, в които попадат тези хора.

Всеки сам може лесно да разбере кой е цветът на неговата  аура, като събере числата от поредния номер в азбуката на всяка буква от името му. Ако получи двуцифрено число, отново събира числата и получава число, което съответства на конкретен цвят.

Азбука

Пример: Атанас 1 + 19 + 1 + 14 + 1 + 18 = 54; 5 + 4 = 9 Златно1. Червено

Вие сте човек, който смело поема рискове и постига целите си на всяка цена. Обичате да доминирате над другите и рядко зачитате чуждото мнение. Вие сте изключително динамични и амбициозни, не се спирате пред нищо. Целите да се научите да бъдете по-толерантни и дипломатични, само така ще постигнете пълно щастие.

2. Оранжево

Чудесно балансирате в отношенията си с околните и често потушавате конфликти с дипломация и мъдър подход. Винаги търсите златната среда, дори там, където очевидно не може да я намерите. Приятелите ви са истински щастливци, защото могат да разчитат на вас във всяко едно отношение.3. Жълто

Като истински слънца, вие топлите и радвате околните с чувството си за хумор и чаровна усмивка. Заразявате другите с позитивното си отношение към живота. Обичате да сте център на вниманието и да привличате погледите, което не е никакъв проблем. Приемате и всеки проблем, което ви пести много нерви. Целите да се концентрирате върху важните неща и завършвате всяко започнато нещо докрай.

4. Зелено

Вие сте изключително земни, спокойни, уравновесени и трезвомислещи. Последователни сте в работата си, с ясни цели и стратегия как да ги осъществите. Губите радко, но затова пък го преживявате тежко. Само не се страхувайте от промяната и риска. Целите да преборите страховете си и да рискувате умно.

5. Синьо

Вие сте спокойни, ведри, търпеливи и оптимистично настроени, с остър ум и ясни цели. Имате верни приятели и сте отдадени на семейството. Често пренебрегвате собствените си нужди. Умеете да успокоявате другите и да им вдъхвате кураж и надежда. Целите да отделяте повече време за самите себе си и да търсите собственото си щастие.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (22 votes, average: 3,95 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар