Какъв си в любовта спрямо първата буква от името ти?

Какъв си в любовта спрямо първата буква от името ти?

Първата буква от името на всеки човек показва отличителните му черти, разкрива неговите приоритети и отношението му към околните, близките, живота и любовта.

Тук може да получите повече информация за себе си и за любимия човек.

Ето какво послание носи първата буква на всеки един от Вас:

А – Може да очаквате всичко от тези хора. Те обичат да поднасят неочаквани изненади, които понякога може да Ви се струват прекалени. Отличават се със своята грижовност, романтичка и страст. Но ако бъдат засегнати, може да Ви изненадат и да станат опасни.

Б – Тези хора са прикрити, сдържани и обрани в поведението си. Импулсивността е рядкост или почти я няма. Разкриват се само, ако се почувстват сигурни в любовта Ви.

В – Хората с тази буква в началото на името си са сложни личности, които се нуждаят от повече разбиране и подкрепа. Често са прекалено разсеяни и отнесени и това им пречи в отношенията.

Г – Този тип хора държат да оси осигурят материална независимост и чак след това пристъпват към сериозна връзка. На първо място за тях е работата и кариерата и затова късно пристъпват към решението да сключат брак.

Д – Те не се обясняват в любов и не поднасят романтични изненади. Отличават се със своята притеснителност, но това не ги прави неподходящи за сериозна връзка.



Е – Подхождайте внимателно към тях. Те знаят как да Ви омаят и завъртят главата Ви. Склонни са към паралелните връзки. Трудно ще ги обвържете, но ако го направите ще е трайно или даже завинаги.

Ж – Ако успеете да го накарате да се влюби във Вас, то сте ударили джакпота. Този тип хора са внимателни, любящи и  знаят как да се грижат за семейството си.

З – Алчни, обичат материалното и непрекъснато се стремят към трупане на вещи. В любовта са дребнави, педантични и капризни. Сърдят за дреболии и критикуват, но самите не понасят критиката.

И – Емоционални, динамични и умни хора, които знаят какво искат от живота и спътника в живота си. Бързо губят интерес към половинката до себе си и си търсят нова тръпка.

Й – Те са грижовни, внимателни и стабилни. Отдадени са на близките си хора и рядко поглеждат встрани. Ако искате сериозна връзка, те са Вашият човек.

К – Очакват Ви много емоции и бурна страст с тези хора, но и много скандали от ревност. Те има навика да приемат половинката си като своя собственост и се страхуват да не бъдат изместени.



Л – Те са умни, забавни и с несравнимо чувство за хумор. Знаят как да правят комплименти и да привличат вниманието към себе си. Обичат да явно да флиртуват и не намират за нужно да го крият.

М – Непораснали хора, които са плашат от отговорности. Не обичат да им правят забележки и да ги критикуват. Често проявяват изненадващи капризи, които доста натоварват любимите им хора.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (7 votes, average: 2,86 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар