Зодия Змия - Китайски хороскоп

06 Змия – Китайски хороскоп

Представителите на зодия Змия са едни от най-енергичните в китайския зодиак.

Те са много интуитивни, умни и уважавани заради своята мъдрост и прозорливост. Много наблюдателни и внимателни, не предприемат действие преди да се убедят, че всичко е безопасно. Не обичат да рискува. Говорят много малко, мислят повече.

Умеят да погледнат ситуацията от всички страни. Добри са в убеждението и често със своя чар могат да спечелят опонентите си. Когато започнат нещо, го докарват до край. Обичат да четат.

Не обичат да дават пари на заем. Те са егоистки и се интересуват повече от материалният свят и парите, отколкото от взаимоотношенията между хората. Умеят да печелят пари.

Змиите имат слабост към качествената храна.Те са решителни, често са безмилостни и безкомпромисни. Не умеят да губят. Потайни, често не допускат хората до себе си и много недоверчиви.

Ревниви по характер, дори когато вече на са във връзка. Привързват към близките си, че могат да ги задушат. Често поддържат извън брачни връзки, с което сами усложняват ситуацията.

Родените под този знак са известни с добрия си външен вид и многобройните си почитатели.

Мъжете от тази зодия са със спокоен и уравновесен нрав. Добри и вежливи. Добре управляват делата си. Уверени са и се справят успешно със захванатото. Най-добре се чувстват в домашна атмосфера.

Жените от тази зодия са привлекателни, красиви и възпитани. Умеят да се възползват от външността си и често постигнатото в живота им се дължи именно на това качество.

Подходящи за брачни партньори на Змиите са родените под знака на Вола, Дракона, Заека и Петела. Добре се разбират с Плъха, Коня, Козата, Маймуната и Кучето, но трябва да се пази от друга Змия.

Представителите на зодия Змия са добри учители, политици, кадровици и социални работници.

Критични години за мъжете са – 7, 8 и10-тата от живота им. За жените – 55, 64 и 72-та година.Известни личности от зодия Змия са:

Мохамед Али, Ясер Арафат, Ким Бейсинджър, Тони Блеър, Брамс, Дик Чейни, Боб Дилън, Махатма Ганди, Грета Гарбо, Дж. Ф. Кенеди, Пабло Пикасо, Едгар Алан По, Франц Шуберт, Опра Уинфри.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар