Телец - Кулинарен хороскоп

02 Телец – Кулинарен хороскоп

Представителите на зодия Телец обичат храната  и  изпитват удоволствие докато се хранят. Диетите на са им от любимото занимание, но често спазват, за да поддържат добра фигура.

Важно  при храненето им е да се научат да сдъвкат храната бавно.Полезни за тях са сливите, кайсиите, дюли, прасковите, портокалите. Трябва да пият по малко кафе.

Препоръчително е да приемат богати на натриев сулфат храни –  нетлъстото говеждо, сиренето, овеса, цикорията, лука, малините, ягодите и минералните води.

Трябва да избягват захарните изделия и продуктите с висока масленост и да се насочат към  зелени листни зеленчуци и плодове.

Когато искат да отслабнат, най-бързо могат да го направят с консумация предимно на грах, спанак, домати, ябълки, банани, авокадо, праскови, круши, малини и ягоди. А от месата да включат само телешкото.

Други полезни храни, които поддържат представителите на зодия Телец здрави, са също яйца, боб черен дроб, пшенични кълнове, пресни плодове и зелени салати. Необходимо е също да пият повече вода, за да почистват организма си.Телците трябва да спортуват редовно и да излизат често сред природата.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Подобни

Добави коментар