Хороскоп за Зодия Водолей през месец Януари 2020

11. Водолей – месечен хороскоп за Януари 2020

Месец Януари за Водолеите ще е свързан с много късмет и добри финансови постъпления.

Очакват ги нови договори, нови възможности за печалба. Възможна е и печалба от лотария. Не трябва да се увличат в излишни харчове. Желателно е повече да се вслушват във вътрешния си глас.

Очакват ги много пътувания и нови срещи. Някои ще имат и нови любовни връзки.

Някои Водолеи ще сменят работно си място. Ще довършат започнати начинания през миналия месец.Водолеите ще се опитат да променят правилата, както в работата така и в къщи. Ще се опитат да прекроят досегашните модели. Тяхната искреност и убедителност ще предотвратят сериозни конфликти. Водолеите трябва да контролират повече емоциите си и да не споделят тайните си с всеки.

Ще се наложи да успокоят ревността си, защото рискуват сериозни спорове.  Както и да не изневеряват, защото половинката им ще разбере за тях.

За Водолеите не е важно какво е време на вън, защото те винаги са позитивно настроени.

Водолеите ще се радват на нови финансови приходи, но трябва да продължат да работят по същия всеотдаен начин.

Някои ще сключат договори с чуждестранни партньори. 

В любовта ще получат всичко така, както са го замислили. В семейството ще цари хармония. Самотните Водолеи ще имат ярки и съдбоносни срещи. Ще срещнат половинката си и ще планират брак.

Очаква ги добро здраве, ако не пренебрегват профилактиката. Трябва да спазват известен режим на хранене и да намалят алкохола. Добре е да отделят повече време за почивка и спорт. Трябва да контролират яда си и да прекарват повече време с позитивни хора.

Ако съумеят да намерят верния път и да избегнат назряващия конфликт вкъщи, ще се наслаждават на почивката си в обкръжението на домашните.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар