Хороскоп за Зодия Козирог през месец Август 2021

10. Козирог – месечен хороскоп за Август 2021

Месец Август ще е изпълнен с много настроения. Очакват ги много хубави преживявания, но и леки усложнения от проявите им на недоверие към близките.

Към много от околните често ще е оправдано, но все пак това ще създава напрежение у тях и ще затруднява комуникацията им.

На Козирозите ще им се наложи да изкарат и някой курс за повишаване на знанията. Но това за тях е нещо традиционно, те обичат да учат. Ако през юли са си свършили всички задължения, сега ще им е много лесно и ще избегнат неудобството да обясняват, защо и какво ги е забавило или спряло.

Ще започнат и да ползват ново техническо приспособление в работата, тясно свързано с пряката им дейност.Много работа, но ги очаква и почивка, която главно ще е свързана със семейната им половинка. Ще трябва да и отделят повече внимание и да заздравят леко поразклатилите се отношения.

Необвързаните ще трябва да преосмислят множеството си флиртове и да преценят, дали не трябва да се поспрат малко, ако искат някой да се задържи повечко до тях. Както винаги имат много кандидати за нещо по-сериозно.

Винаги са се радвали на вниманието на другия пол. Почивката ще се отрази добре и на здравето им. Малко ще поотдъхнат, ще свалят напрежението от себе си. Да се спрат на по-леката храна и да избягват алкохол в големи количества.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар