Хороскоп за Зодия Лъв през месец Май 2021

05. Лъв – месечен хороскоп за Май 2021

Месец Май за представителите на зодия Лъв ще е изпълнен с много романтични мигове и приятни емоции. Радостно настроение ще бъдат заразяващи и за обкръжението им.

Повечето от тях ще бъдат ухажвани от противоположния пол. Несемейните ще се впуснат във флиртове и купони. Да внимават, защото така може да пропуснат нечие по-особено внимание.

Семейните ще се впуснат в романтични преживявания на някоя романтична почивка. Ще прекарат приятни мигове с половинката си.

Лъвовете в работата си ще бъдат дейни и организирани. Ще се заемат с нови дейности и ще правят нови планове. Някои от Лъвовете ще получат нови предложения за повишаване на квалификацията или да заемат ръководни длъжности.  Добре е да внимават с колегите си.Очаква ги финансово стабилен месец. Някои Лъвове ще получат някои неочаквани приходи. Да внимават да не бързат да ги харчат за излишни неща, защото скоро ще им потрябват за неотложни разходи.

Здравето им ще зависи от това, дали успяват да спазват диета. При някои ще се обострят стари болежки от травми от миналото.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар