Хороскоп за Зодия Рак през месец Май 2018

04. Рак – месечен хороскоп за Май 2018

Месец Май за зодия Рак ще много динамичен. Раците ще се чувстват много жизнени и с нов прилив на сила.

Очаква ги богат любовен и сексуален живо. Семейните да внимават, защото има опасност половинките им да научат и да поискат развод. Прекрасното им настроение ще бъде като магнит за околните. Ще се радвате на чудесни отношения както на работното място, така и у дома. Не трябва да бъдат толкова критични към партньора си и да се научат да правят повече компромиси.За необвързаните това е месецът, в когато ще се появи човека, когото са чакали. Много от Раците ще сключат брак и някои от тях ще научат за бъдещия си наследник.

През месец май в работата ги очаква и  много натоварване и в края на месеца са възможни сривове в здравето. Затова трябва да почиват повече и да внимават с храната и да не преяждат от напрежение.

Някои Раците ги очаква предложение за нова месторабота с по-добро заплащане и реализация. Добре е да се заемат с работата и да внимават с харчовете. Някои ще заминат на дълга и ползотворна командировка.

Раците често се съмняват във всичко и това ги кара да планират живота си до секунда. Месец май те ще се отдадат именно на тези планове размисли.Раците трябва да се погрижат за почивката си и да спазват хранителен режим. Да излизат сред природата и да се заобикалят с позитивни хора.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар