Хороскоп за Зодия Дева през месец Декември 2019

06. Дева – месечен хороскоп за Декември 2019

Месец Декември за представителите на зодия Дева  ще бъде динамичен изпълнен с много нови емоции. Очакват ги много нови изненади и динамика.

Много от тях ще бъдат твърде заети в работата и ще загърбят личния живот. При други ще се обтегнат семейните отношения.

Девите трябва да бъдат по-проницателни и да внимават да не бъдат измамени от доброжелатели и ласкатели. Мними „приятели“ ще им предложат изгодни сделки, свързани с много капани. Ще трябва да внимават какви документи подписват.Някои от семейните Деви ще имат сериозни конфликти свързани с пари. При някои конфликтите ще бъдат свързани с нарушено доверие.

Несемейните да ограничат флиртовете, защото могат да пропуснат възможност да задълбочат отношенията си с вече срещната личност. Някои Деви ще приключат дългогодишна връзка.

Някои Деви ще имат известни затруднения във финансов план. В работата си, ако им се наложи да наемат нови работници, трябва да избягват избора на близки приятели и роднини.

Моментът не е добър за смяна на работното място. През декември много от Девите ще се чувстват изморени и ще имат нужда от почивка.

Някои от тях  ще имат нужда от лекарска помощ, но проблемите бързо ще отшумят. Трябва да планират повече време за разходки на чист въздух и спорт.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар