Хороскоп за Зодия Дева през месец Май 2019

06. Дева – месечен хороскоп за Май 2019

Месец Май за представителите на зодия Дева ще е спокоен. Това е времето за почивка. Добре е да се заемат с любимото си хоби, да отделят внимание на семействата си и приятелите.

Семейните Деви ще се радват на хармония. Да внимават с изневерите, защото бързо ще станат достояние на половинката им. Времето с децата ще е важно за тях. Може да се наложи да вземат важно решение за обучението им.

Несемейните Деви ще се впуснат в приятни забавления и флиртове. Няма да им липсва и сега вниманието на отсрещния пол. Някои ще се замислят за поколение и това може да ги накара да избързат с предложението си за брак.В работата ще имат нови ангажименти, но те няма да ги затруднят, защото отдавна всичко им е познато. Очаква ги сериозно предложение за повишение.

Може да е свързано и с преместването в друг град. Каквото и да предприемат, ги очакват по-добри доходи. Тези които заминат на командировка по-късно ще се замислят и за собствен бизнес.

Здравето на Девите ще е свързано с храната повече от всякога. Добрата диета и спазването и ще помогне да тушират някои неразположения в храносмилателната система. Добре е да се консултират със специалист.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар