Хороскоп за Зодия Лъв през месец Май 2019

05. Лъв – месечен хороскоп за Май 2019

Месец Май за представителите на зодия Лъв ще бъде ангажиран с разрешаване на много  отлагани и нововъзникнали казуси. Решителността им ще им помогне да се справят със ситуацията. Ще получат и помощ от близки приятели.

Някои от Лъвовете ще започнат ремонт, който допълнително ще вземе от времето им.

Семейните Лъвове ще бъдат ангажирани повече от всякога с членовете на семейството си. Малка романтична изненада ще помогне във взаимоотношенията с половинката. Добре е да се насладят на всяка минута, защото все по-малко време ще имат за тях.Несемейните ще се запознаят с нови хора, може да срещнат и половинката си сред тях. Очаква ги едно дълго пътуване, което ще спомогне да се сближат.

На работното място ще трябва да поемат инициативата за промените. Помощници ще им бъдат някои колеги, но по-голямата част от работата си остава за тях. Не е време за нова работа, освен ако не е договаряне от преди.

Финансите на Лъвовете леко ще бъдат нарушени, но през следващите месеци ще наваксат. Не трябва да прекаляват с харчовете, макар и да виждат изгледи за нови доходи. Здравето им ще бъде стабилно. Голяма роля за това ще изиграе спортът, който е неизменна част от живота им.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар