Хороскоп за Зодия Овен през месец Май 2019

01. Овен – месечен хороскоп за Май 2019

Месец Май за представителите на зодия Овен ще бъде изпъстрен със събития и динамика. Очакват ги много изненади. Вниманието на Овните ще е насочено да въдворят ред в ежедневието и делата си.

Ще имат възможност да изпъкнат със своите качества и да поемат ръководството на големи проекти. Трябва да проявят по-голямо разбиране към тези, които не успеят да следват ритъма им.

В личен план Овните също ще има динамика. Някои от несемейните Овни ще се впуснат във нова връзка, а други ще сдадат втори шанс на стара връзка. Пролетта изцяло ще бъде в унисон с романтичните им нагласи и настроения.Семейните представители на зодията ще трябва да разрешат стари проблеми и да започнат дълго отлагани ремонти. Ще ги потърсят роднини за мнение и помощ.

В работата делата им ще спорят. Нови ангажименти ще придадат нов смисъл на действията им. Трудът им ще бъде възнаграден. Тези, които отдаван отлагат започването на собствен бизнес или отварянето на нов клон, сега ще се престрашат и ще го направят.

Очакват ги нови доходи. Не трябва да се отпускат, защото и разходите им значително ще се увеличат.

Здравето на Овните ще е стабилно. Лесно ще избегнат стреса, ако успеят да си почиват и да прекарват и повече време с любимите си занимания.

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар