Пожелания за Сватба

Пожелания за Сватба

Приемете най-искрените ни пожелания за щастлив и дълъг семеен живот


Мило семейство, Желаем Ви много любов, за да е пълноценен животът Ви! Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи! И да ви е много ГОРЧИВО тази нощ!


Честит Брак! Рамо до рамо, ръка за ръка, сърце до сърце – нека винаги да е така до края на света! С руйно вино и със звън на чаши Ви пожелаваме радост и младост, здраве и щастие, любов и деца!
Мили приятели, Пожелаваме Ви щастлив семеен живот.
Нека здравето, щастието и любовта са ваши вечни спътници. Заедно преминете всички трудности по трънливия път на живота и сбъднете всичките си мечти.
Вече направихте първата крачка, успех по-нататък!


Желаем Ви достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл! Желаем Ви да получите достатъчно, за да задоволите желанията си! Желаем Ви да оцените това, което имате за да бъдете истински щастливи!


Бъдете най-веселите, най-щастливите,
добри и нежни, най-красивите!
Бъдете най-внимателните, най-любимите,
реални, обаятелни, най-неповторимите!
Бъдете и добри, и строги, и слаби и силни!
Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Пазете винаги вярата, надеждата и мъдростта!

Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли. Но там, където любовта цари, убождането не боли.


Пожелаваме Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: „Днес е по-хубаво от вчера!“


Пожелаваме Ви къща поне на два ката, двор със златни ябълки и много детски гласове, които да радват дните ви през следващите сто години!


Честито младоженци! Животът нека не Ви плаши, мечтите да са ви другар, а щастието с вас да крачи, като ваш приятел стар!

Ако мислите, че до сега сте били щастливи, то от тук нататък бъдете истински щастливи 100 пъти повече! Ако до сега сте се чувствали обичани, то от тук нататък бъдете обожавани, чувствайте се и бъдете желани, неповторими и единствени! Ако до сега сте мислили, че сте опознали любовта, то пожелавам Ви от тук нататък да я видите в целият й блясък!

Рейтинг

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (No Ratings Yet)
Loading...

Подобни

Добави коментар